Terveys-Apilan verkkokauppa

Ostoskori:

0
Ostoskorisi on tyhjä.

0

Tervetuloa ostoksille

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.


Rekisterinpitäjä

Luontaistuote Apila Ay

Ensontie 29

55610 Imatra

Y-tunnus: 0813933-0


Puh: 05 5411154 tai 044 3777337


Rekisteriasioita hoitava henkilö

Luontaistuote Apila Ay / Ossi Viuhko
Puh: 044 3777337


Rekisterin nimi

Terveysapila.fin asiakasrekisteri. Rekisteri koostuu useammasta alarekisteristä.


Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin tarkoitus on asiakasyhteydenpito, asiakas- ja kauppasuhteen ylläpitäminen ja kehittäminen sekä käyttö tilastollisiin tarkoituksiin. Luontaistuote Apila käyttää näitä ja muita asiakassuhteen aikana syntyneitä tietoja tuote- ja palvelutarjonnan suunnitteluun sekä tarjonnan kohdistamiseksi.

Henkilötietoja käytetään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä puitteissa. Rekisteriä ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.


Rekisterin sisältämät tiedot

Asiakasrekisteriin on tallennettu seuraavat tiedot:

1) Asiakkaan yhteystiedot ja tilaamisen mahdollistavat tiedot: etu- ja sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Yritys-, yhdistys- ja yhteisöasiakkailta lisäksi yrityksen nimi ja Y-tunnus.

2) Asiakkaan ilmoittamat kiinnostuksen kohteet ja muut asiakaskohtaiset lisätiedot. 

3) Mahdollinen suostumus lähettää hänellä suoramarkkinointia.

4) Tiedot asiakkaan tilauksista, toimituksista ja palautuksista.

5) Palveluun kirjautumiseen vaadittavat tunnisteet, (käyttäjätunnus selväkielisenä ja salasana salattuna).

6) Kanta-asiakasohjelmaan liittyvät asiakaskohtaiset tiedot: jäsenyystaso, ostokertymä, kerätyt, käytetyt ja käytettävissä olevat pisteet, asiakkaan erityistoiveet.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.


Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista. Asiakassuhde syntyy, kun asiakas rekisteröityy palveluun, tilaa suoramarkkinointia tai tekee ostoksen.

Sähköiseen suoramarkkinointiin (sähköposti- ja tekstiviestimarkkinointi) pyydetään asiakkaalta erikseen suostumus henkilötietolain mukaisesti.


Asiakkaan luottokelpoisuuden tilaushetkellä tarkistaa Paytrail Oyj (ent. Suomen Verkkomaksut) (Y-tunnus: 2122839-7) ja/tai Klarna Oy (Y-tunnus 2247127-6).


Rekisterin suojaus

Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Luontaistuote Apilan sisäisen verkon käyttöoikeuksia. Käyttöoikeus on rajattu ainoastaan henkilön työtehtävien hoidossa tarpeellisiin tietoihin ja edellyttää henkilökohtaisten käyttäjätunnusten käyttöä. Asiakasrekisteri ja sitä käsittelevät tietojärjestelmän laitteistot sijaitsevat suljetuissa konesaleissa. Häiriötilanteiden varalta tiedot varmistetaan säännönmukaisesti kopioimalla. Järjestelmä on suojattu palomuurilla ulkopuolelta tulevia yhteydenottoja vastaan.

Vaitiolovelvollisuus sitoo asiakasrekisteritietoja käsitteleviä työntekijöitä. Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä.